vineri, 18 decembrie 2020

Servicii de consultanta in afaceri de 5 stele in Londra

ODAS Global Consulting, plin de surprize ca de obicei, și-a deschis un nou sediu într-o clădire care datează încă din anii 1820, într-o faimoasă locație din Londra. Locația este ușor accesibilă tuturor, chiar și cu mijloace de transport în comun situat in apropierea stației Charing Cross. De la fereastra biroulul nostru se poate observa faimoasa pieță Trafalgar, iar în apropiere se află numeroase atracții turistice, cum ar fi Embankment, Leicester Square, Soho, Covent Garden și râul Tamisa. Locația este ideală, așadar vă așteptăm cu drag să ne vizitați.

 

Experții de care afacerea ta are nevoie

Anglia este un important centru economic, având una dintre cele mai dezvoltate economii din Europa, după Germania și Franța. PIB-ul Marii Britanii este într-o continuă creștere. Era de așteptat ca o companie globală precum ODAS Global Consulting să își deschidă un sediu în inima Londrei. Este locația ideală pentru a fi alături de antreprenorii care doresc servicii de consultanță în management și consultanta in afaceri.

ODAS Global Consulting se concentrează asupra consultantei in afaceri, fonduri europene, investiții realizate la nivel global, arhitectură, lobby și servcii tehnologice. În aproape 20 de ani de experiență, peste 500 de clienți s-au declarat încântați de serviciile prestate de compania noastră. Principiile după care ne ghidăm sunt: transparență, claritate, loialitate, integritate, respect și profesionalism. Aceste calități ne-au câștigat încrederea clienților noștrii și ne-au ajutat să devenim firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor, din România.

Datorită experienței pe care am acumulat-o, serviciile oferite de ODAS vor fi întotdeauna complexe și calitative. Toate serviciile prestate de noi sunt personalizate în funcție de nevoile și dorințele specifice ale fiecărui client. Noi îți putem transforma afacerea într-una profitabilă, în cel mai scurt timp.

 

Cum îți poate ajuta afacerea o firma de consultanta in afaceri?

O firmă de consultanță profesionistă cum este ODAS Global Consulting îți poate fi de mare ajutor. Aceștia au o vastă experiență în domeniu și îți pot sugera cele mai bune idei și soluții pentru afacerea ta. De asemenea, ei îți pot analiza în detaliu valoarea pieței și vor veni cu cele mai ample soluții pentru o dezvoltare durabilă a afacerii tale. Echipa de consultanți ODAS poate identifica cu ușurință problemele pe care riști  să le înâmpini, astfel încât tu să fii pregătit în orice situație.

ODAS Global Consulting îți poate aduce o nouă perspectivă asupra lucrurilor, una obiectivă! Noi te putem ajuta să iei cele mai inteligente decizii, chiar dacă uneori sunt dificile, pentru ca afacerea ta să poată prospera.

Un alt aspect important în dezvoltarea afacerii tale este trainingul angajaților. Pentru ca afacerea ta să fie una de succes, trebuie să te poți baza pe angajații tăi. De aceea ODAS Global Consulting oferă tuturor angajaților un training în domeniul de activitate al afacerii tale și cum să reacționeze în situații critice.

ODAS Global Consulting este partenerul de afaceri pe care te poți baza cu încrederesi. Experiența, expertiza și profesionalismul acestora îți pot aduce succesul afacerii tale. Ne poți găsi acum și la noul sediu: 1 Northumberland Avenue Trafalgar Square, London, Greater London, WC2N 5BW, United Kingdom.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu